Tiramisu met framboos en aardbei

2.50

TIRAMISU MET FRAMBOOS EN AARDBEI

Traiteur de Paris heeft de vermaarde Italiaanse Tiramisu ook in een fruitversie bereid: de Tiramisu met framboos en aardbei. Het lekkere recept verenigt een koekje gedrenkt in een frambozen- en aardbeiensiroop met een smeuïge mousse van mascarpone. Voor een ambachtelijke afwerking, ligt er een ruime hoeveelheid mascarpone op, witte chocoladeschilfers met stukjes frambozen en een hele framboos. Fris en licht, heeft dit dessert veelzijdige toepassingen en is dus uitermate geschikt voor de dessertkaart tijdens het zomer en feestseizoen. Dankzij het formaat (80 gr) garandeerd de Tiramisu met framboos en aardbei een perfecte beheersing van de kosten per portie. Het recept bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakverbeteraars.  

BEREIDINGSWIJZE

Haal het bevroren product uit de vorm en plaats deze op een bord, verwijder het plastic lipje en gedurende 3 uur laten ontdooien bij 4°C.

Artikelnummer: 326201

Inhoud: 16 stuks van 80 g (1,280 Kg) – Ø 7 cm

 

Aanvullende informatie

Voedingswaarden (per 100g)
energie kcal 219 kcal
energie kj 916 kJ
eiwit 3,8 g
vet 12 g
verzadigd vet 7,57 g
koolhydraten 22,9 g
suiker 19,5 g
voedingsvezels 2,3 g
natrium 64,8 mg
zout 0,16 g
Praktische Informatie
afmeting doos mm 390 x 296 x 62
bruto gewicht kg 1,570 kg
netto gewicht kg 1,280 kg

Bewaaradvies voor ontdooien

Bewaren bij -18 °C.

Bewaaradvies na ontdooien

Na ontdooien maximaal 24 uur bewaren tussen 0 en 4°C. Een ontdooid product niet opnieuw invriezen.