Tiramisu met framboos en aardbei
€2.50
TIRAMISU MET FRAMBOOS EN AARDBEI
Traiteur de Paris heeft de vermaarde Italiaanse Tiramisu ook in een fruitversie bereid: de Tiramisu met framboos en aardbei. Het lekkere recept verenigt een koekje gedrenkt in een frambozen- en aardbeiensiroop met een smeuïge mousse van mascarpone. Voor een ambachtelijke afwerking, ligt er een ruime hoeveelheid mascarpone op, witte chocoladeschilfers met stukjes frambozen en een hele framboos. Fris en licht, heeft dit dessert veelzijdige toepassingen en is dus uitermate geschikt voor de dessertkaart tijdens het zomer en feestseizoen. Dankzij het formaat (80 gr) garandeerd de Tiramisu met framboos en aardbei een perfecte beheersing van de kosten per portie. Het recept bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakverbeteraars.BEREIDINGSWIJZE
Haal het bevroren product uit de vorm en plaats deze op een bord, verwijder het plastic lipje en gedurende 3 uur laten ontdooien bij 4°C.Artikelnummer: 326201
Inhoud: 16 stuks van 80 g (1,280 Kg) – Ø 7 cm