Chocolade Moelleux Taïnori® van Valrhona®
€29.76
MOELLEUX MET TAÏNORI® CHOCOLADE VAN VALRHONA®
De patissiers van Traiteur de Paris hebben de chocolade Grand Cru Taïnori® met 64% cacao van de Dominicaanse Republiek geselecteerd, om een uitzonderlijk recept te creëren. De chocolade Moelleux Taïnori® van Valrhona® levert een zachte structuur en een smeltend kern van chocolade, om u een ware smaak-ervaring te bieden. Exclusief bereid met kwaliteits ingrediënten (Taïnori®-chocolade de Valrhona®, eieren, boter, melk). Het recept bevat geen conserveringsmiddelen, smaakverbeteraars, kleurstoffen, palmolie of cacaopoeder. Het individueel formaat (80 gr) levert een perfecte beheersing van de kosten per portie.BEREIDINGSWIJZE
Niet vooraf ontdooien, opwarmen 14 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C OF 40s in de magnetron tot 750 W (afhankelijk van de kracht van je oven).Artikelnummer: 717001
Inhoud: 20 stuks van 80 g (1,600 kg) — Ø 7 cm