Chocoladelingot

2.50

CHOCOLADELINGOT

Geïnspireerd op de creaties van grote Parijse patissiers. De Chocoladelingot aantrekkelijk door zijn hedendaagse vorm maar tegelijk ook verfijnd. Dit dessert onderscheidt zich door een recept rijk aan chocolade uit Ecuador met een hoog cacaogehalte (71%), geselecteerd door de Chefs van Traiteur de Paris omwille van zijn zachtheid en subtiliteit van aroma’s. Het is samengesteld uit drie lagen (Joconde van cacao, knapperige chocolade en een chocolade mousse). Afgegoten met een fondant van donkere chocolade voor een perfect samengaan van smeltende en krokante texturen. Het dessert bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, smaakverbeteraars of alcohol. Dit recept is makkelijk te hanteren dankzij de basis van biscuit en is bijzonder geschikt voor de catering en de collectieve restauratie.  

BEREIDINGSWIJZE

Verwijder de plastic folie voordat ontdooien. Ontdooien bij 4°C gedurende 3 h

Artikelnummer: 319901

Inhoud: 16 stuks van 65 g (1,040 Kg) – L x b x h : 11 x 2,8 x 2,4 cm

 

Aanvullende informatie

Voedingswaarden (per 100g)
energie kcal 441 kcal
energie kj 1828 kJ
eiwit 6,3 g
vet 34,1 g
verzadigd vet 16,9 g
koolhydraten 25,8 g
suiker 20,3 g
voedingsvezels 2,6 g
natrium 58,3 mg
zout 0,15 g
Praktische Informatie
afmeting doos mm 390 x 296 x 50
bruto gewicht kg 1,260 kg
netto gewicht kg 1,040 kg

Bewaaradvies voor ontdooien

Bewaren bij -18 °C.

Bewaaradvies na ontdooien

Na ontdooien maximaal 24 uur bewaren tussen 0 en 4°C. Een ontdooid product niet opnieuw invriezen.